PageLines- Tibetanstrips.gif

 

Vad har dessa tre gemensamt?

En manlig företagare hävdade att hans migrän minskade och försvann. En kvinna 40-års åldern med svår reumatism hävdade att hennes rörlighet ökade och att hennes liv förändrades drastiskt, hon hade verkligen sökt mig, sa hon! En 87-årig (!) dam som tog färdtjänst för att kunna träffa mig blev rörligare än vad hon någonsin trott var möjligt. Hon sa tänk om jag träffat dig tidigare Ewy, så hade jag nog tagit hand om min egen kropp bättre. ewy när vä

En kvinna blev så glad, energisk och uppsluppen efter några pass med tibetansk yoga att hon åkte hem och gjorde ett antal akvareller som jag sedan fick. Resultatet ser du här ovan….

Jag har erbjudit kurser i Tibetansk yoga i tretton års tid. Många av mina kunder/klienter har tyckt att denna typ av yoga gett stora förändringar på hälsan. Den kan tyckas enkel men är  mycket kraftfull och effektiv.

Varje dag

Fast man måste ju förstås utöva den, helst varje dag och i 46 dagar i streck för att känna förändringen. Och i fullständig närvaro, med omsorg och respekt. Här blir vägen viktigare än målet…

Numera då vi är ständigt uppkopplade och nåbara för allt och alla, är det bra och viktigt att hitta en stund i vardagen då vi stänger ner och tar hand om vårt inre. Tibetansk yoga hjälper dig att öka balansen, stärka kroppens stora muskelknippen samtidigt som muskler stretchas och ditt inre påverkas. Livslusten…ja den kommer på köpet….

För att underlätta för dig och stressade nutidsmänniskor, jobbar jag för närvarande med att utarbeta ett antal webbaserade kurser för att du ska kunna tillgodogöra dig denna yogaform. Enkelt, effektivt och ge dig energi för hela dagen! Jag vill erbjuda enkla vägar tillbaka till LIVSLUST!

femte tibetanen

Om kurserna

Kurserna kommer att utformas lite olika utifrån att behoven ser olika ut….man väljer efter sitt egna individuella behov. De kommer att se ut som följer…några bygger på varandra

Kurs 1 Tibetansk yoga

Introduktion där vis ses så att säga IRL, därefter webbaserad kurs, med möjlighet till personlig feedback och en gruppcoaching

Kurs 2 Tibetansk Yoga

Introduktionsfilm, därefter webbaserad kurs med möjlighet till personlig feedback/coachingC nr 1 a

Kurs 3 Tibetansk Yoga

Pdffil med rörlig  powerpointpresentation, självstudier…..

Kurs 4 Tibetansk Yoga

En fördjupning och fortsättningskurs

Månadens fråga: Skulle du kunna tänka dig att gå en webbaserad yogakurs? Skriv i kommentarsfältet nedan, jag är nyfiken….Vilken skulle du välja av de som finns presenterade? Vad tror du skulle passa dig bäst? Tacksam för alla svar!

 

Share →

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

* Copy This Password *

* Type Or Paste Password Here *

3 381Spamkommentarer blockerade hittillsSpam Free Wordpress