DSC_0142Den 26 Januari 2014 genomförs över hela landet arrangemang för att öka kunskaperna om Frigörande andning. Det kommer att  ges föreläsningar och  prova på tillfälle. För att delta i arrangemanget behöver du förboka din plats, så att vi kan ha tillräckligt många andningspedagoger på plats.

Frigörande andning är en kroppsterapeutisk behandling där man med hjälp av en andningspedagog, speciell andningsteknik och avspänningsövningar gör en djupdykning i ens inre. Där man låter glömda och gömda minne komma upp till ytan och andas igenom dem. Detta minskar de begränsningar som dessa minnen utgör i vardagen. Varje session är en energicykel och tar mellan 1,5 till 3 timmar. Känslan efteråt är ofta en lättnadskänsla och ett energipåslag.

I Umeå sker dagen på Bankgatan 10 i Prana Friskvårds lokaler. Filtar och madrasser finns på plats. Här ges möjlighet att prova på frigörande andning och få ökade kunskaper om andningstekniken.

Här är länken till anmälningssida: Hela Sverige Andas!

Share →

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

* Copy This Password *

* Type Or Paste Password Here *

3 382Spamkommentarer blockerade hittillsSpam Free Wordpress