C nr 3 elotus sitgesHej! Nu kör jag tibetansk yoga varje dag, inne på fjärde veckan nu. Men det var inte tvär-lätt i början. Första gången kändes det som om musklerna var för korta på höger sidan, ja det känns lite även i dag. Och sen var det en chock för magen, tarmarna protesterade och drog runt,så det känns som dom har möblerat om där inne. Ja, tarmarna pratar fortfarande när jag har yoga. I övrigt känner jag mig starkare och det dallrar mindre. Kanske jag får någon ordning på min förstoppade mage också?

Tack för inspirationen Ewy! Till den tibetanske yogan som jag i stort sett utövar varje dag. Kan tyckas tråkigt varje dag men inte! Utmaningen är att kunna tänja på rörelserna än mer och att ut-andningen blir än längre. Jag har fått en starkare, smidigare och piggare kropp. Midjemåttet har minskat 7cm och min man tycker jag har fått snygga ben.

Tack Birgitta, så roligt att höra hur det förändrat ditt liv! Jag hoppas att det sprider sig till flera att denna enkla, effektiva och kraftfulla yoga gör skillnad.Tibetansk yoga som IRLkurs kommer att starta inom kort i Täfteå, letar lämplig lokal för närvarande!  Information kommer…..EwyC nr 4 b

 

Share →

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

* Copy This Password *

* Type Or Paste Password Here *

3 487Spamkommentarer blockerade hittillsSpam Free Wordpress