C nr 1 cHurra jag klarade det! För i dag var det inte lätt. Vaknade i natt med en jobbig ryggsmärta och kunde inte sova. Jag började lite trevande med yogan och intalade mig att smärta är inte farlig bara man är varlig. Hade svårt att få upp armarna i snurrmomentet, men jag fortsatte med extra snurror tills jag blev mjukare och fick mindre ont. Sen vidare, till slut blev det bara ont-gött. Sista rörelserna när jag böjer mig ner så passar jag på att tacka min Gud för allt, tre gånger.sittande buddah

Hej igen så roligt att höra att du lyssnar till kroppen och att den svarar med att hela sig själv. Min egen erfarenhet är också att Tibetansk yoga fungerar nästan oavsett vilken fysisk nedsättning jag har. Viktigt är att vara varsam och lyssna på kroppen. Överhuvudtaget är den Tibetanska yoga ett förträffligt sätt att ta hand om kroppen och själen…att göra det som en daglig ritual ökar orken och styrkan i kroppen men även själen får sitt. Jag hörde en av de som gått tibetansk yoga hos mig säga till en bekant..-Det är mitt sätt att starta upp kroppen på morgonen. Och det är ju vad som händer då vi gör rörelserna och energin ökar i kroppen. DSC_0121 Passar utmärkt nu då man känner sig lite stel och frusen på morgonen….du blir varm, du blir uppmjukad och ökar energin i kroppen som gör att den räcker hela dagen! Kan det bli mer än perfekt! En riktigt God morron!

Om du prenumererar på mitt nyhetsbrev kommer en GRATIS kurs i tibetansk yoga varannan dag i trettio dagar får du en liten film varvat med lite tips då och då..däremellan. Klicka här!

Share →

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

* Copy This Password *

* Type Or Paste Password Here *

3 487Spamkommentarer blockerade hittillsSpam Free Wordpress