C nr 1 cI år är det över femton år sedan jag kom i kontakt med Tibetansk yoga, det var under min utbildning till andningspedagog, som Marko (R.I.P) gav mig den första lektionen i denna enkla, effektiva yogaform…som sägs vara föryngrande samt stärka både kropp och själ!

Igår fick jag en länk till en intressant artikel där yoga blev livsavgörande för en äldre person. Jag vill dela den med dig: 84-åring klarade livet

Det gör att jag känner mig otroligt tacksam över det Marko gav mig möjlighet att prova och som jag sedan dess gjort i stort sett varje dag innan frukost. photo_00159Åtskilliga är de som gått kurser i grupp hos mig och lärt sig, något som kan visa sig både vara livsavgörande, livsuppehållande och föryngrande. Unna dig cirka 20 minuter per dag klocka

Välkommen att prova under våren 2015 startar jag nya kurser!ewy när vä

Share →

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

* Copy This Password *

* Type Or Paste Password Here *

3 486Spamkommentarer blockerade hittillsSpam Free Wordpress