C nr 3 eUnder min semester råkade jag skada min hand men det stoppar inte min morgonyoga…

 

 

Att yoga med gipsad hand och underarm går utmärkt. Redan under semestern fortsatte jag med mina dagliga yogapass, men nu gör jag 3/5 delar av passet, då min handled inte tillåter de två sista övningarna. 2015-05-28 15.42.35

 

 

Maken hade för flera år sedan ett gipsat underben och fotled, även han fortsatte med sina yogapass och undvek de övningar som inte var möjliga. Så låt inte en tillfällig funktionsnedsättning eller tillfälliga smärtor göra att du avstår från den yoga du mår bra av, prova dig fram och känn vilka övningar du fortfarande kan fortsätta med.

massage i paradisetI sommar kommer jag att hålla yogapass på en veranda på ett gammalt kollo (om jag får för ägarna) och erbjuda nyfikna att prova denna underbara yogaform två kvällar i veckan! Så är du i Täfteå med omnejd är du välkommen…och så hoppas jag att min handled snart tillåter mig att utöva samtliga övningar i serien…men så blir det nog strax!

Det lutar åt tisdagar och torsdagskvällar, hör av dig om du vill hänga med prova eller delta hela serien.lotus sitges

 

Share →

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

* Copy This Password *

* Type Or Paste Password Here *

3 486Spamkommentarer blockerade hittillsSpam Free Wordpress